تعداد
۸ نفر
زمان برای پخت
۶۰ دقیقه
قیمت تمامشده برای هر نفر
۲۵۰۰ تومان
هاینه رضوانی، مدرس آشپزی و شیرینی پزی| دسرها به ویژه کرم کاراملها بسیار متنوع هستند و روشهای مختلفی برای تهیه آنها به کار برده میشود. به کرم کاراملها به دلیل بافت نرمی که دارند، اقبال زیادی میشود، برای همین دستور آشپزی امروز را به آموزش نوعی کرم کارامل عربی اختصاص داده ایم که روش تهیه سادهای هم دارد و با نوعی بیسکویت سنتی آماده میشود. این دسر خوشمزه که مواد اولیه آن را به راحتی میتوان درمنزل تهیه کرد، زینت بخشی عالی برای سفرههای میهمانی تان خواهد بود.
یک بسته کافی میکس را به همراه شیر در قابلمهای بریزید و روی حرارت کم بگذارید و دائم هم بزنید تا مواد آن به طور کامل در شیر حل شود.
خامه و پودر کرم کارامل را به شیر اضافه کنید و به هم زدنتان ادامه بدهید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. حالا شعله را خاموش کنید.
بیسکویتها (پتی بور) را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید. مخلوط شیر، کافی میکس، خامه و کرم کارامل را هم که آماده کرده اید به آن بیفزایید. مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید که مواد خوب باهم مخلوط و یکدست شوند.
مخلوط آماده را درون ظرفی بریزید و بگذارید یک تا ۲ ساعت درون یخچال بماند تا مایع سفت شود. این دسر را میتوان درون قالب هم ریخت که برای این منظور باید به آن پودر ژلاتین اضافه کرد.